Het was voor onze collega’s alweer een tijd geleden dat ze op kantoor waren geweest. Door de corona situatie was iedereen noodgedwongen om thuis te werken. Terug naar kantoor komen was best even onwennig. Hoe houden we 1,5m afstand, hoe is de looproute door het kantoor en wat kan wel of niet? Ondertussen was het kantoor ook verbouwd en waren de werkplekken ruimer opgezet.

Hoog tijd om de collega’s hun kantoor te laten zien en hen te informeren over de afspraken. Om dit te doen is een Back-to-the office tour georganiseerd op de dag dat de collega’s weer voor het eerst naar kantoor kwamen. Met behulp van de Axitour AT-100 hebben alle collega’s door het kantoor gelopen en kregen ze op verschillende plekken informatie over de nieuwe manier van werken. Een zeer interactieve manier waarbij iedereen de informatie kon ontvangen op zijn of haar eigen tempo. De reacties waren super en de collega’s hebben aangegeven dat het een zeer prettige manier was om zich weer thuis te voelen op kantoor.

De service van Axitour was erg goed, duidelijk en snel. Er was beperkte tijd en Axitour heeft geholpen om alles op het juiste moment geregeld te krijgen. Zo zijn in een dag alle audiobestanden (op de juiste volgorde) verwerkt. We hadden tevens nog wegwerp oortjes gekocht. Zo konden onze collega’s kiezen tussen het gebruik van de oortjes of om de Axitour AT-100 te gebruiken als een telefoon.

We zijn erg blij met de keuze van het Axitour. Dit heeft er voor gezorgd dat we een echte belevenis konden neerzetten waar onze collega’s nog lang over napraten. Bekijk de video hieronder voor een sfeerimpressie: