Na de heropening van uw museum is het belangrijk dat inkomsten gegenereerd worden. Helaas mogen er straks minder bezoekers naar binnen dan voorheen en kunnen rondleidingen niet doorgaan vanwege de 1,5 meter regel. Dit betekent natuurlijk ook minder inkomsten. Een audiotour met de Nubart QR-kaart kan voor uw museum uitkomst zijn.

Unieke QR-code

De unieke QR-code op de Nubart kaart hecht zich aan de eerste telefoon die hem scant. Het wordt voor de bezoeker dus een persoonlijke sleutel tot de audiogids. Dit maakt de Nubart kaart voor u commercieel interessant. Voor een relatief lage investering kunt u een aantal kaarten aanschaffen welke u weer kunt verkopen aan uw bezoekers. Zo genereert u weer een extra bron van inkomsten voor uw museum.

Donatieknop

De Nubart Audiotour is meer dan alleen een audiotour. Er kunnen ook afbeeldingen, video’s en tekstbestanden op gezet worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een donatieknop te integreren waarmee uw bezoekers een donatie kunnen geven aan het museum. Op deze manier maakt u het de bezoeker makkelijk om snel en anoniem een donatie te doen.

Contact

Neem contact op met info@axitour.nl en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.