Axitour is leverancier van diverse audio communicatiesystemen en -oplossingen waaronder AXIWI. Een draadloos communicatiesysteem (headsets) dat goede en duidelijke communicatie faciliteert. Niet voor niets werkt de top in de scheidsrechtswereld met met ons systeem. Door de uitbraak van het Corona virus ligt de sport stil en daarmee het gebruik van headsets. Graag stellen wij kosteloos AXIWI-apparatuur beschikbaar op plekken waar ze het meest nodig zijn!

AXIWI kan faciliteren met ‘communicatie op afstand’ in vitale processen zoals de zorg en logistiek

Het AXIWI communicatiesysteem kan juist waarde zijn in de zorg om op veilige afstand draadloos te communiceren met Corona patiënten, zoals in dit bericht (lees: oproep) wordt beschreven: “Babyfoons stromen binnen bij het Franciscus Gasthuis en Vlietland“. Dit bracht ons op het idee om de AXIWI-apparatuur ter beschikking te stellen in de vitale processen waar op dit moment het hardst wordt gestreden tegen het virus. Alleen kennen wij deze processen onvoldoende om goed in te schatten, waar ze ingezet kunnen worden. Dus mocht je bij dergelijke processen betrokken zijn, dan horen wij graag hoe we kunnen helpen.

Laat ons weten waar we kunnen steunen / helpen

Het communicatiesysteem wordt reeds ingezet in de zorgsector (tijdens operaties voor de onderlinge communicatie tussen artsen, chirgen) en kent vele logistieke toepassingen om gemakkelijk draadloos, en niet onbelangrijk op een hygiënische manier, op afstand met elkaar te communiceren. Wij hebben een DEMO-voorraad van AXIWI, die wij doorgaans vooral aan de sport ter beschikking stellen, om te testen met het systeem. Deze willen wij nu in de zorg, logistieke sector of elders ter beschikking stellen. Dus mocht je te maken hebben met een werkproces waar AXIWI van hulp zou kunnen zijn, stuur dan even een e-mail naar info@axiwi.com met het verzoek en een duidelijke beschrijving van de toepassing. Dan kunnen we vervolgens kijken hoe wij kunnen supporten.

Mocht je andere ideeën of suggesties hebben, laat het ons weten.

We horen het graag!

Gr. Team AXITOUR