Axitour biedt gidsen, vertegenwoordigers, tolken en vertalers nu ook innovatieve BYOD-oplossingen die kunnen worden ingezet voor draadloze communicatie tijdens rondleidingen, stadswandelingen, toertochten, congressen en vergaderingen.

BYOD-oplossingen: Dat zijn oplossingen waarbij gebruik wordt gemaakt van de smartphone van de gast of bezoeker.

Smartphone vs. Ontvangers
  • Geen onderhoud (reparatie, schoonmaak)
  • Geen extra staf voor uitgifte en inname van apparatuur
  • Opladen van ontvangers niet nodig
  • Geen voorraad van apparatuur
  • Relatief lage kosten
  • Dataverzameling (feedback, reviews)

Smartphone zorgt voor nog meer beleving tijdens rondleiding

Veel organisaties maken, voor het geven van rondleidingen, nog altijd goed en effectief gebruik van de traditionele rondleidingsystemen, zoals bijvoorbeeld de Axitour AT-300 en de Axitour AT-500. Steeds meer rondleidingen worden gefaciliteerd met een audio tour die via de smartphone wordt afgespeeld. Het biedt als aanbieder van de rondleiding mogelijkheden om de rondleiding te optimaliseren en verbeteren.
Via de smartphone kunt u bijvoorbeeld snel en slim data verzamelen (AVG-proof) door directe feedback en reviews van bezoekers. Daarnaast biedt een smartphone de mogelijkheid een extra digitale dimensie toe te voegen aan uw verhaal. Dit kan door diverse soorten media aan de audio gids toe te voegen, denk hierbij aan: video’s, foto’s
, interactieve PDF’s én nog veel meer. 

Het gebruik van een smartphone brengt minder handling (onderhoud, voorraad etc.) met zich mee en zo houdt u (en uw personeel) tijd over voor een gastvrijer ontvangst. Dit alles tegen relatief lage kosten!  

Zo hebben wij er onlangs met Nubart voor gezorgd dat de Johan Cruijff Tour toegankelijker is geworden voor internationale fans.


Lees hieronder meer over Nubart. 

Nieuwe naam – innovatieve audio-oplossingen
Afgelopen jaar hebben wij diverse innovatieve audio-oplossingen in ons assortiment opgenomen. Dit heeft tot een naamswijziging geleid die beter past waar wij als Axitour voor staan: Axitour Communication SOLUTIONS.

Hieronder meer over onze nieuwe audio-oplossingen die slim gebruik maken van de smartphone van uw bezoeker.

Deze ‘smartspot’ zorgt vooor een locale Wifi-verbinding waar uw bezoekers op kunnen inloggen met hun smartphone. Na het inloggen is het mogelijkk een online omgeving van Axiguide te bereiken met een speciale URL. In deze online omgeving kunnen de bezoekers de stem van de gids live horen. Gee gedoe meer met ontvangers!
Meer informatie

Met Nubart geeft u een extra dimensie aan uw rondleiding. U kunt niet alleen audiotracks, maar ook videos, afbeeldingen en PDF’s laten zien aan uw publiek. De door u gepersonaliseerde kaart met unieke QR code zorgt ervoor dat uw klant, met eigen smartphone, toegang heeft tot extra informatie in zijn/haar taal. Naast het geven rondleidingen met de Nubart QR-kaart, is er nog veel meer mogelijk! Klik hieronder voor alle toepassingen.                                                          Meer informatie
Meer informatie 
Heeft u interesse in één van onze nieuwe oplossingen? Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wilt u persoonlijk advies? Stuur een mail naar dvanwilligen@axitour.eu of bel naar +31 (0) 180 691 400. Ik sta u graag te woord!

Daan van Willigen
Address                               Lübeck 5, 2993 LK BARENDRECHT
Phone number                   +31 (0)180 – 691 400  / +31 (0)638 171 005
Website                               www.axitour.com / www.axiwi.com