AXIWI toss-munt in een mooier, strakker en sportiever jasje

Onze toss munt wordt wereldwijd gebruikt door scheidsrechters en was aan een nieuw design toe. We hebben ervoor gekozen om de hulp van onze achterban, actieve scheidsrechters op social media (Facebook, Instagram), in te schakelen om tot een nieuwe toss munt te komen die gebruiksvriendelijker en qua design beter aansluit bij onze merkwaarden.

5 Designs

Om de scheidsrechters op weg te helpen hebben wij eerst zelf 4 designs aangedragen, inclusief de mogelijkheid om zelf met een voorstel te komen (5).

 2 Designs

Vervolgens bleven er 2 nieuwe versies (op basis van de feedback) van de toss munt over; wederom hebben wij de scheidsrechters om hun voorkeur en feedback gevraagd via een poll(voorkeur) en de mogelijkheid om onder het bericht ideeën/suggesties aan te dragen.

De nieuwe AXIWI toss munt

Van de scheidsrechters koos 68% procent voor de toss munt die als afbeelding hiernaast terug te vinden is. Wat ons betreft een ‘best performing’ toss munt die die teamspirit, samenwerking en sportiviteit ademt.

Daarnaast is de toss munt in ontwerp iets gekrompen, zwaarder gemaakt en wordt iedere zijde voorzien van een kleur aan iedere zijde; gebruiksvriendelijker.

Ook in dit geval kunnen we stellen dat de scheidsrechter gelijk heeft! Een toss munt waar wij als bedrijf (Axitour) en merk(AXIWI) trots op zijn; en niet alleen het resultaat ook het proces; samen kom je verder! Uiteraard binnekort verkrijgbaar, dus houd onze social media in de gaten (zie links hieronder).

Custom made toss munt

Zelf een toss munt ontwerpen voor jouw scheidsrechtervereniging of sportbond? Geen probleem we denk graag met je mee! Bekijk hier de mogelijkheden voor een Custom Made Toss Munt!