Scheidsrechters communiceren tijdens wedstrijden steeds vaker via een draadloos communicatiesysteem, ook wel headset genoemd. Via een open-lijn verbinding staan de scheidsrechters direct met elkaar in verbinding. Handig om de afstand op het veld mee te overbruggen en op een efficiënte manier te overleggen en beslissingen te nemen.

Ook de KNHB ziet de voordelen van het gebruik van headsets in en liet een groep topscheidsrechters met een communicatiesysteem van Axitour werken. De reacties daarop bleken zo positief, dat ze afgelopen maanden fors heeft geïnvesteerd in de aanschaf van een nieuwe variant van deze AXIWI‘s. De KNHB gaat nu circa 250 bondscheidsrechters dit type headset in bruikleen aanbieden.

Maak kans op een AXIWI scheidsrechterkoffer voor twee personen

Ook op clubniveau worden er steeds vaker headsets gebruikt om arbiters te coachen en met elkaar te laten communiceren tijdens een wedstrijd. De KNHB mag daarom één set van twee stuks van het AXIWI communicatiesysteem verloten aan een scheidsrechter of vereniging. Wil jij kans maken hierop? Klik dan op deze link en vul dan voor 1 juli 2018 het formulier onderaan het bericht in. Op basis van motivatie en vervolgens loting vergeeft de KNHB onder de inzenders een AXIWI headset.

(Bron: KNHB.nl)

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice