Van 6 t/m 9 februari wordt de 15e editie van de Integrated Systems Europe 2018 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Tijdens deze beurs komen professionals uit de gehele audiovisuele industrie en de eindgebruikers samen.

Axitour Communication Systems is tijdens de beurs te vinden in hal 15, standnummer: 15-S323. Daar praten wij u graag bij over de mogelijkheden van onze nieuwste en innovatieve audio communicatiesystemen.

Drie innovatieve audio communicatiesystemen

Tijdens de ISE presenteert Axitour drie innovatieve audio communicatiesystemen: het full duplex AXIWI® audio communicatiesysteem, het Axitour AT-900 gids audio communicatiesysteem en de gloednieuwe alles-in-één microfoon plus ingebouwde speaker: de Micker®.

axitour-axiwi-at-320-communicatiesysteem

AXIWI® full duplex communicatiesysteem

Axitour Communication Systems is aanwezig met het AXIWI communicatiesysteem. Het AXIWI communicatiesysteem is een full duplex communicatiesysteem (zenden en ontvangen). Gelijktijdig kunnen 6 personen met elkaar communiceren via de ‘open’ lijnverbinding, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI communicatiesysteem is geheel handsfree te gebruiken en beschikt over 4 kanalen. Per kanaal kunnen max. 250 personen gebruik maken van het communicatiesysteem.

Het communicatiesysteem is zeer breed inzetbaar en in te zetten voor communicatie tijdens rondleidingen, toertochten, congressen, vergaderingen, sport, simultaan vertalingen en calamiteiten. In de sport is het communicatiesysteem zeer populair onder scheidsrechters en coaches. Axitour mag ondertussen  diverse internationale sportbonden en topscheidsrechters tot haar klanten rekenen.

Klik hier voor meer informatie over het AXIWI communicatiesysteem.

axitour-at-900-audio-communicatiesysteem-ontvanger

Het Axitour AT-900 audio communicatiesysteem

Het simplex communicatiesysteem faciliteert eenrichtingscommunicatie met de gasten die de rondleiding volgen. Het grote voordeel van dit audio communicatiesysteem is dat er gelijktijdig twee gidsen een groep kunnen toespreken. De gasten horen het gesprek van beide gidsen via de headset, die aangesloten is op de ontvanger.

Het communicatiesysteem heeft een bereik van ongeveer 100 meter, 80 kanalen en een kristalhelder geluid. De communicatiesystemen kunnen worden opgeborgen in een oplaadkoffer met ruimte voor 20 of 40 units.

Dé alles-in-één microfoon (mic + speaker)

De MIcker is een (op batterij werkende) microfoon met een eigen krachtige ingebouwde luidspreker. De Micker-microfoon biedt een duidelijk en krachtig geluid voor ‘kleinere’ bijeenkomsten met +/- dertig personen. De Micker is aan de voorzijde voorzien van een speaker met een geluidsreflector welke het geluid naar voren verspreidt. Daarnaast zorgt een feedback onderdrukker ervoor dat de microfoon niet gaat meezingen. Het is een snelle en gemakkelijke manier om je bericht over te brengen naar een groep mensen.