PERSBERICHT

– Vienna / Barendrecht 7 februari 2017 

Axitour Communication Systems tekent driejarig partnership met EHF voor scheidsrechter communicatiesysteem

De European Handball Federation heeft Axitour Communication Systems, na een uitvoerige testperiode, geselecteerd als voorkeursleverancier van de scheidsrechter communicatiesystemen voor de komende 3 jaar.

De elitescheidsrechters worden tijdens officiële wedstrijden van de Europese Handbal Federatie uitgerust met het AXIWI communicatiesysteem. Het communicatiesysteem zal de komende jaren o.a. gebruikt gaan worden tijdens EK’s , de Champions League en andere (inter)nationale handbalwedstrijden en toernooien op het hoogste handbalniveau in Europa.

Axitour wordt voorkeursleverancier van scheidsrechter communicatiesystememen voor de European Handball Federation in de overeenkomst, die begon in januari 2017 en loopt tot december 2019. Met het AXIWI communicatiesysteem kunnen 5 scheidsrechters en officials gelijktijdig met elkaar communiceren via de full duplex en open lijnverbinding. Het draadloze communicatiesysteem is tevens het meest compacte in zijn soort.

Als onderdeel van de overeenkomst, krijgen de merken Axitour Communication Systems en AXIWI exposure door vermelding op de shirts van de scheidsrechters tijdens officiële EHF beach handball events. Hiermee wordt gestart tijdens Beach Handball Euro 2017 in Kroatië deze zomer.

De EHF President, Michael Wiederer, over de overeenkomst: “Wij zijn zeer verheugd Axitour te verwelkomen als officiële EHF voorkeursleverancier. Zij brengen bewezen expertise met zich mee en zorgen ervoor dat de elitescheidsrechters van de EHF zijn voorzien van de beste scheidsrechter communicatiesystemen.”

Ben Engelen, Directeur van Axitour Communication Systems, over de samenwerking: “Wij zijn al zeer actief in de internationale handbalsport én andere sporten. Wij leveren het AXIWI communicatiesysteem al aan de topscheidsrechters van het Nederlands Handbal Verbond. Het systeem is ondertussen ook al aangeschaft, voor de topscheidsrechters, van diverse andere internationale handbalfederaties, waaronder: de IJslandse, Oostenrijkse, Finse, Tsjechische en de Slowaakse. De samenwerking met de EHF draagt bij aan onze ambitie om internationaal te groeien en biedt ons de mogelijkheid om het arbitrageniveau van de handbalsport naar een hoger niveau te brengen in Europa.”

Facebookactie: Handbalscheidsrechters kunnen een AXIWI communicatiesysteem winnen

Om de start van de samenwerking met de European Handball Federation te vieren biedt Axitour scheidsrechters, actief in handbalcompetities in geheel Europa, de mogelijkheid om een AXIWI scheidsrechterset voor 2 personen te winnen.

Om deel te nemen aan de actie en jouw favoriete handbalscheidsrechters te nomineren ga je naar de officiële Facebookpagina van AXIWI. Lees via deze link over hoe deel te nemen aan de Facebookactie.

EINDE BERICHT————————————————————————————————

Noot voor de redactie

Informatie
Website: www.axiwi.nl / www.axiwi.com

Productinformatie: https://www.axiwi.nl/communicatiesystemen-voor-scheidsrechters/

Persbericht Engels: https://www.axiwi.com/axitour-communication-systems-signs-three-year-partnership-to-equip-top-referees/

 

Axitour Communication Systems contact
Lübeck 52993 LK Barendrecht (NL)

+31 (0)180 – 691 400

info@axitour.eu

 

Sales

Thomas Boogaarts

tboogaarts@axitour.eu

T +31 (0)180 – 691 400

 

Media/Marketing

Pieter de Bruijn
pdebruijn@axitour.eu
Tel: +31 (0)180 – 691 400