Van 7 t/m 11 februari wordt de 14e editie van de Integrated Systems Europe 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Tijdens deze beurs komen professionals uit de gehele audiovisuele industrie en de eindgebruikers samen.

Axitour Communication Systems is tijdens de beurs te vinden in hal 6, standnummer: 6-K150.

AXIWI® full duplex communicatiesysteem

Axitour Communication Systems is aanwezig met het AXIWI communicatiesysteem. Het AXIWI communicatiesysteem is een full duplex communicatiesysteem (zenden en ontvangen). Gelijktijdig kunnen 5 personen met elkaar communiceren via de ‘open’ lijnverbinding, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI communicatiesysteem is geheel handsfree te gebruiken en beschikt over 4 kanalen. Per kanaal kunnen max. 250 personen gebruik maken van het communicatiesysteem.

 

Diverse gebruikstoepassingen AXIWI

Het communicatiesysteem is zeer breed inzetbaar en in te zetten voor communicatie tijdens rondleidingen, toertochten, congressen, vergaderingen, sport, simultaan vertalingen en calamiteiten. In de sport is het communicatiesysteem zeer populair onder scheidsrechters en coaches. Axitour mag ondertussen  diverse internationale sportbonden en topscheidsrechters tot haar klanten rekenen.

Meer informatie over onze beursdeelname vindt u hier.

Meer informatie over AXIWI: www.axiwi.nl