In de maand juni van dit jaar heeft Michael Osseweijer, het AXIWI communicatiesysteem, als actief scheidsrechter in het voetbal met scheidsrechtercollega’s uitvoerig getest. Hierbij is het communicatiesysteem in diverse rollen getest, zoals: scheidsrechter, assistent scheidsrechter, vierde official en  scheidsrechtercoördinator.

Michael Osseweijer: “In de relatief korte periode dat we het communicatiesysteem tot onze beschikking hadden, hebben we geprobeerd om alle mogelijkheden van het systeem uitgebreid te testen. We hebben het systeem laten testen door scheidsrechters en assistenten, maar ook zijn we in de rol van de vierde official gekropen, om te kijken hoe het systeem hier bevalt. Tot slot hebben we vanuit de rol als scheidsrechtercoördinator ook nog een scheidsrechter vanaf de kant begeleid’.

Benieuwd naar de gebruikservaringen en tips van Michael Osseweijer en zijn collega-scheidsrechters ? Lees de blogs (via de links) hieronder:

Meer informatie over het AXIWI communicatiesysteem

Het  AXIWI AT-320 (2-weg) duplex rondleidingsysteem is een duplex (tweerichtings) 2 weg communicatiesysteem. Gelijktijdig kunnen 5 personen met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI communicatiesysteem is geheel handsfree te gebruiken.en beschikt over 4 kanalen.

Meer informatie over het Axitour AXIWI AT-320 simplex communicatiesysteem.