Begetube is een toonaangevend bedrijf in de verkoop van installatiemateriaal voor centrale verwarming en sanitair. De vertegenwoordigers organiseren regelmatig fabrieksbezoeken met klanten. Om de klanten op een klantvriendelijke en gastvrije manier te begeleiden, tijdens de fabrieksrondleiding, was Luc van Dijk, IT manager Begetube, op zoek naar een communicatiesysteem.

Luc van Dijk: ‘Wij waren op zoek naar een begeleidingssysteem voor onze fabrieksbezoeken met klanten. De omgeving in de fabriekshallen is nogal luidruchtig en dat is niet alleen slecht voor de stem van onze vertegenwoordiger, maar alleen de mensen op de eerste rij krijgen de uitleg goed mee. Na een uitgebreide voorstelling en demonstratie van het product door Thomas Boogaarts, hebben we met succes de mogelijkheden van het systeem uitgetest.

axitour-axiwi-communicatiesysteem-begetube-fabrieksrondleiding-communicatie-headset
axitour-axiwi-communicatiesysteem-begetube-fabrieksrondleiding-communicatie-groep
axitour-axiwi-begetube-communicatiesysteem-fabrieksrondleiding-communicatie-uitdelen

Niet alleen kan iedereen nu goed volgen wat er gezegd wordt, er is ook de interactie met de mensen uit de groep. Er kunnen vragen gesteld worden door individuen, terwijl de gehele groep de vraag en het antwoord duidelijk meekrijgt via de headset. De stevige oplaadkoffer van AXIWI kan niet alleen 30 units snel opladen, ze zitten ook nog veilig en netjes opgeborgen. Ook handig zijn de verschillende kanalen van de AXIWI die je gemakkelijk kunt kiezen. Zo kan de Nederlandse en de Franstalige groep tegelijk vertrekken en storen ze mekaar helemaal niet, omdat ze op een andere frequentie zitten. Wij hebben maar van een ding spijt … we hadden het communicatiesysteem veel sneller moeten aankopen!’

Axitour AXIWI AT-320 duplex rondleidingsysteem

Het  AXIWI AT-320 (2weg) duplex rondleidingsysteem is een duplex (tweerichtings) 2 weg communicatiesysteem. Gelijktijdig kunnen 6 personen met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI rondleidingsysteem is geheel handsfree te gebruiken. Het AXIWI systeem beschikt over 4 kanalen en per kanaal kunnen max. 250 personen gebruik maken van het systeem.

Meer informatie over het Axitour AXIWI AT-320 simplex communicatiesysteem.