‘Waar mijn oren te kort schoten, schoot AXIWI te hulp. AXIWI levert een extra dimensie aan ‘coaching on the job’

 

Guus de Jonge is coach binnen zijn bedrijf Guus de Jonge Advies en Training. Al meer dan 15 jaar adviseert, traint en coacht hij mensen om vorm en inhoud aan veranderingen binnen organisaties te geven.

Communicatie-uitdaging

‘Mijn uitdaging: een training ‘on the job’ voor BOA-controleurs die actief zijn in het openbaar vervoer. Als coach van de BOA-controleur wil ik, zonder steeds over hun schouders mee te kijken en te luisteren, toch de inhoud van de communicatie meekrijgen. Na gezoek en gebel, kwam ik uiteindelijk bij AXIWI terecht.

Mijn vragen over het AXIWI communicatiesysteem waren:

 • Hoe opvallend is het microfoontje op de revers van de controleur?
 • Kan ik naast de spraak van de controleur ook de spraak van de passagier volgen?
 • Is het systeem voldoende storingsvrij om de hele trein te beslaan?
 • Kan ik mijn onopvallende iPhone oortelefoontjes gebruiken?
 • Is de batterij zwaar genoeg voor maximaal 8 uur gebruik?
 • Hoe betrouwbaar is dit systeem?

Na telefonisch contact met Axitour, leverancier van de AXIWI, zijn de medewerkers voor mij aan de slag gegaan.

Ervaring met het AXIWI communicatiesysteem

Het AXIWI communicatiesysteem is inmiddels 80 uur in gebruik geweest en mijn ervaringen zijn geweldig:

 • De gesprekken zijn goed te volgen en ik krijg een goed beeld van de communicatie van de BOA-controleur.
 • De gebruiksduur is lang: tussendoor opladen is niet nodig.
 • Het systeem is absoluut betrouwbaar en werkt altijd.
 • Het bereik is ruim voldoende.
 • Niemand van de passagiers merkte het microfoontje op.

Waar mijn oren te kort schoten, schoot AXIWI te hulp. AXIWI levert een extra dimensie aan ‘coaching on the job.’

Meer informatie over het AXIWI communicatiesysteem

Het  AXIWI AT-320 (2-weg) duplex rondleidingsysteem is een duplex (tweerichtings) 2 weg communicatiesysteem. Gelijktijdig kunnen 5 personen met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI communicatiesysteem is geheel handsfree te gebruiken.en beschikt over 4 kanalen.

Meer informatie over het Axitour AXIWI AT-320 simplex communicatiesysteem.