Axitour Guide Systems, leverancier van diverse communicatiesystemen, is de komende twee jaar sponsor van de elitescheidsrechters van het Nederlands Handbal Verbond (NHV). AXIWI®, het communicatiesysteem voor scheidsrechters, zal met haar naam op het wedstrijdtenue van de elitescheidsrechters van het NHV staan.

Sponsoring AXIWI® en Nederlands Handbal Verbond

Met ingang van het sportseizoen 2015 / 2016 sponsort Axitour Guide Systems de wedstrijdkleding van alle elitescheidsrechters, uitkomend in de hoogste Nederlandse handbalcompetitie; de Lotto Eredivisie. Ben Engelen, directeur van Axitour B.V., over het sponsoren van de elitescheidsrechters van het NHV: ‘De elitescheidsrechters van het NHV fluiten sinds het voorjaar van 2015 met het AXIWI communicatiesysteem. In aanloop naar het nieuwe sportseizoen kregen wij de vraag van het NHV of we interesse hadden om de elitescheidsrechters te sponsoren. Ik zag daar direct mogelijkheden voor een samenwerking. Handbal is een snelle en aantrekkelijke sport, waarin het maximale wordt gevraagd van de sporters en de scheidsrechters. Dat sluit goed aan waar het AXIWI communicatiesysteem voor staat. Doordat AXIWI op de wedstrijdtenues staat en handbal regionaal en nationaal regelmatig op de T.V. wordt uitgezonden, biedt de sponsoring mogelijkheden om de naamsbekendheid van het AXIWI communicatiesysteem in Nederland verder te vergroten.’

Ferry van der Helm, Chief of Referee van het Nederlands Handbal Verbond, over de samenwerking: ‘Wij zijn erg verheugd met Axitour Guide Systems als partner van de elitescheidsrechters van het NHV. Onze scheidsrechters uit de elitegroep fluiten allemaal met het communicatiesysteem van AXIWI en krijgen daar louter positieve reacties op.

Als leverancier van het communicatiesysteem, zijn zij de ideale partner. Ze zijn bekend in de wereld van scheidsrechters en weten goed wat ons bezig houdt. Daarbij kunnen we veel van elkaar leren als het om ‘communicatie’ gaat. Het delen van kennis over dit onderwerp door beide partijen, is nu al erg waardevol gebleken. De samenwerking met Axitour Guide Systems ervaren wij als erg prettig en biedt veel mogelijkheden in de toekomst voor beide partijen.’

Bijdragen aan ontwikkeling scheidsrechters

AXIWI® wil ook graag haar kennis en ervaring op het gebied van communicatie inzetten om bij te dragen aan de ontwikkeling van scheidsrechters op alle niveaus binnen het NHV. In samenwerking met de bond gaat AXIWI activiteiten en acties ontplooien om bij te dragen aan het succes en de ontwikkeling van scheidsrechters.

Week van de Scheidsrechter

In de week van de scheidsrechter (3 t/m 11 oktober) zal AXIWI een aantal blogs publiceren. De blogs zijn gemaakt door het NHV en AXIWI en bevatten tips voor scheidsrechters om succesvol(ler) te communiceren tijdens een handbalwedstrijd.

Facebookactie: win een scheidsrechter communicatieset voor 2 personen

Daarnaast organiseert AXIWI in de Week van de Scheidsrechter een Facebookactie. AXIWI is op zoek naar een scheidsrechter(koppel) die het verdient om een AXIWI scheidsrechterset te winnen voor 2 scheidsrechters. Iedereen kan een scheidsrechter(koppel) opgeven, door hen in het Facebookbericht te taggen en te motiveren waarom zij het verdienen de AXIWI scheidsrechterset te winnen.

Na de Week van de Scheidsrechter maakt AXIWI de winnaar bekend. Dus houd de AXIWI Facebookpagina goed in de gaten.