Bergsport Communicatiesysteem

Met het lichtgewicht bergsport communicatie systeem AXIWI AT-320 blijft  u draadloos moeiteloos met elkaar in contact

Met elkaar communiceren door te schreeuwen als men elkaar niet ziet vanwege een obstakel is met dit bergsport communicatie systeem verleden tijd.

De zender / ontvanger van het AXIWI AT-320 bergsport communicatie systeem weegt slechts 40 gram en voor de koptelefoon/ microfoon zijn diverse oplossingen.  Verschillende headsets  beschikbaar.

Door het gebruik van ons bergsport communicatie systeem bespaart u energie want u hoeft niet meer te schreeuwen en wordt het aanzienlijk veiliger om u sport te bedrijven.

Met dit bergsport  communicatie systeem kunnen 3 personen gelijktijdig met elkaar communiceren, overige team leden horen de gesprekken of kunnen indien gewenst om de beurt met de master (leider) spreken.

Voor de klimmers van Mount Everest en Mont Blanc e.d. hebben wij een professioneel eveneens lichtgewicht bergsport communicatie systeem namelijk het  APPI-Com systeem beschikbaar. Welke ook in barre omstandigheden zorgt voor een noodzakelijk goede communicatie tussen de leden van het team.