Fabrieksrondleiding systeem

Met een fabrieksrondleidingssysteem horen al uw bezoekers of gasten ondanks herrie of lawaai al uw informatie.

Een fabrieksrondleiding met een groep personen in een omgeving met een geluidsniveau van meer dan 75 dB is zonder draadloos rondleidingsysteem geen pretje voor de rondleider. Volgens de Arbo wetgeving dient men werknemers welke blootgesteld worden aan 80dB geluidsniveau uit te rusten met een gehoorbescherming. Ergo dienen ook uw gasten deze oorbescherming te krijgen.

Het spreekt voor zich dat een fabrieksrondleiding zonder een draadloos fabrieksrondleidingsysteem een bijna ondoenlijke zaak is, ten eerste moet hij zijn stem aanzienlijk verheffen om boven het omgevingslawaai uit te komen. Ten tweede ervaren de gasten eveneens het omgevingslawaai en horen slechts een beperkt deel van de belangrijke boodschap die u over wilt brengen. Een Axitour rondleidingsysteem is daarvoor de oplossing!

Een verademing voor de stembanden en de rondleider kan moeiteloos een nieuwe rondleiding doen.

Met het fabrieksrondleiding systeem horen al uw gasten luid en duidelijk uw verhaal en blijven niet achter, gaan niet met elkaar in discussie omdat men het verhaal toch niet kan volgen.

Voor rondleidingen of instructie tijdens praktijkopleidingen, communicatie tussen monteurs in zeer lawaaiige omgevingen hebben wij een aangepaste keelmicrofoon zodat het omgevingsgeluid voor een groot deel wordt geëlimineerd.

Afhankelijk van uw wensen en doelstelling van uw rondleiding hebben wij 2 uitermate geschikte systemen beschikbaar. Kiest u uit een simplex (één richting) of een  duplex ( 2 richting systeem. Wij adviseren u graag aan de hand van u toepassing welk systeem het beste geschikt is. Onderstaand vindt u ons systeem AT 808 (simplex) of Axitour WiWi (duplex) systeem.