AXIGUIDE SIMPLEX

Specificaties

HQ GELUID

CHAT FUNCTIE

WIFI HOTSPOT

HOE WERKT AXIGUIDE

Bring Your Own Device

Axiguide is ontwikkeld met oog op het BYOD principe. Dit betekent dat we een nieuw product hebben ontwikkeld dat geen gebruik meer maakt van traditionele ontvangers, maar van de smartphone van de bezoeker. Daarmee slaan we een nieuwe weg in met onze systemen.

Instellen van de Axiguide

De gids loopt rond met het Axiguide systeem in een tas die hij of zij om de nek kan dragen. Het systeem bestaat uit een router, een externe batterij en een microfoon. De router zendt een WIFI signaal uit die tot 80 meter bereik heeft. Bezoekers downloaden een app en verbinden met het Wi-Fi netwerk van de Axiguide om te luisteren naar de gids. De verbinding komt tot stand in een web-app. De Axiguide Simplex is er voor groepen tot 14 personen en voor groepen tot 30 personen.

Web-app

De online omgeving waar de bezoekers terecht komen, biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunnen de gebruikers met elkaar chatten tijdens de rondleiding. 

De applicatie die gedownload wordt is ter ondersteuning van het opzetten van de verbinding tussen Axiguide en smartphone. 

 

BEKIJK VIDEO: HOW TO CONNECT AXIGUIDE

AXIGUIDE SIMPLEX

14 & 30

Nieuw tourguide systeem gebaseerd op BYOD principe.

BEKIJK VIDEO: HOW TO CONNECT AXIGUIDE

HOE WERKT AXIGUIDE

NIEUWE OPLOSSING

Axiguide is ontwikkelt met oog op het BYOD principe. Dit betekent dat we een nieuw product hebben ontwikkelt dat geen gebruik meer maakt van traditionele ontvangers, maar van de smartphone van de bezoeker. Daarmee slaan we een nieuwe weg in met onze systemen.

SET-UP VAN AXIGUIDE

De gids loopt rond met het Axiguide systeem in een tas die hij of zij om de nek kan dragen. Het systeem bestaat uit een router, een externe batterij en een microfoon. De router zendt een WIFI signaal uit die tot 80 meter bereik heeft. Bezoekers dienen in te loggen op dit WIFI netwerk,en vervolgens een speciale webpagina aan te roepen. Op deze webpagina kunnen ze luisteren naar de gids, die in de microfoon de groep toespreekt. De Axiguide Simplex is er voor groepen tot 14 personenen en voor groepen tot 30 personen.

WEB-APP

De online omgeving waar de bezoekers terecht komen biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunnen de gebruikers met elkaar chatten en kunnen ze na de tour alle gesproken audio opslaan op hun telefoon om het later nog eens te beluisteren. De nline omgeving werkt als een app, maar neemt geen ruimte in beslag op de telefoon. En er hoeft niets gedownload te worden!